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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
12/06/2018 |
Tipo de producción científica : |
Artículos en Revistas Agropecuarias |
Autor : |
DISEGNA, E.; CABRERA, D.; SORIA, J.; FEIPPE, A. |
Afiliación : |
EDGARDO JOSE DISEGNA LIGUORI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; CARLOS DANILO CABRERA BOLOGNA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JORGE RAUL SORIA BARAIBAR, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; MARIA ALICIA FEIPPE FERNANDEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
La salud está a la vuelta de la manzana: producción, desarrollo del cultivo, estrategias comerciales en el mundo, el enfoque uruguayo |
Fecha de publicación : |
2003 |
Fuente / Imprenta : |
El País Agropecuario, 2003, v. 9, no. 98, p. 25-28 |
Idioma : |
Español |
Thesagro : |
FRUTAS DE CLIMA TEMPLADO; MANZANA; PRODUCCION; VARIEDADES. |
Asunto categoría : |
-- |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/8224/1/La-salud-esta-a-la-vuelta-de-la-manzana.pdf
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Marc : |
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Esconder MarcPresentar Marc Completo |
Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
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Biblioteca
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Identificación
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Origen
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Tipo / Formato
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Clasificación
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Cutter
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Registro
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Volumen
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Estado
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
29/03/2021 |
Actualizado : |
31/03/2021 |
Tipo de producción científica : |
Trabajos en Congresos/Conferencias |
Autor : |
NAVAJAS, E.; MACEDO, F.; LEMA, O.M.; LUZARDO, S.; AGUILAR, I. |
Afiliación : |
ELLY ANA NAVAJAS VALENTINI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; FERNANDO LIBER MACEDO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; OSCAR MARIO LEMA QUEIJO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; SANTIAGO FELIPE LUZARDO VILLAR, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; IGNACIO AGUILAR GARCIA, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Accuracy of genomic predictions for carcass and meat quality traits in the Uruguayan Hereford breed. |
Complemento del título : |
Volume Species - Bovine (beef) 1, p. 636. |
Fecha de publicación : |
2018 |
Fuente / Imprenta : |
In: Proceedings of the World Congress on Genetics Applied to Livestock Production, 11., Aotea Centre Auckland, New Zealand: WCGALP, ICAR, 11-16 feb 2018. |
Páginas : |
6 p. |
Idioma : |
Inglés |
Notas : |
Acknowledgements: This work was supported by the Agencia Nacional de Investigación e Innovación (ANII) (grants RTS_1_2012_1_3489 and FMV_1_2011_1_6671), Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Sociedad de Criadores de Hereford (SCH), Instituto Nacional de Carnes (INAC) and Asociación Rural del Uruguay (ARU). |
Contenido : |
SUMMARY.
Genomic selection provides the opportunity of genetic improvement of difficult-to-measure traits, such as carcass and meat traits. This study investigated the accuracies of genomic predictions of carcass and meat quality traits in Hereford with an initial training population of 747 steers. Hot carcass weights, rib eye areas and subcutaneous, fat depths were recorded in commercial slaughterhouses, as well as, the left pistola cut weight and retail product. Shear force and intramuscular fat content were measured in the Longissumus dorsi. |
Palabras claves : |
Beef cattle; Carcass quality; Genomic selection; Meat quality; Predictability. |
Asunto categoría : |
L01 Ganadería |
URL : |
http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/15399/1/accuracy-genomic-predictions-carcass-and-meat-quality-traits-uruguayan-hereford-breed.pdf
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Marc : |
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